La ciutat de València ha sigut declarada aquest dilluns finalista, juntament amb Guadalajara (Mèxic) i Munic, dels XII Gay Games 2026, segons ha anunciat l’alcalde, Joan Ribó, qui ha manifestat la satisfacció del consistori per aquesta decisió.

Ribó ha exposat, en declaracions facilitades per l’Ajuntament, la seua satisfacció per «tres motius». El primer perquè, segons l’alcalde, «això ens estimularà a fer una adequada preparació d’aquests jocs que volem que isquen molt bé i que siguen a València».

En segon lloc, «perquè queda patent que València és una capital cada vegada més dedicada al món de l’esport. I, en tercer lloc, perquè quede patente també que València és una ciutat tolerant, una ciutat on totes les persones poden viure i poden voler-se com a millor creguen convenient per damunt de qualsevol prejudici, com hi ha en moltes parts del món».

Ver Fuente de la noticia.